Proeflidmaatschap

Dit proeflidmaatschap is éénmalig, en kost €65,00 per maand. Maximale duur 12 maanden, ingaande per de 1’e van de maand van ondertekening. Het proeflidmaatschap is per kalenderkwartaal opzegbaar (minimaal 1 kalendermaand van te voren schriftelijk in te dienen bij het secretariaat van de Vereniging; het is niet mogelijk om het proeflidmaatschap tussentijds op de schorten). U mag gebruik maken van alle oefenfaciliteiten en u mag – na verkregen baanpermissie en 2 gelopen mentorrondes – meedoen aan bepaalde wedstrijden die door Golfclub Heidemeer georganiseerd worden. Bovendien mag u de theorielessen volgen voor het GVB-examen en meedoen aan het theorie examen GVB (zie info. over GVB).

Voor jeugd geldt t.a.v. het proeflidmaatschap géén leeftijdskorting (wel van toepassing bij gewoon jeugdlidmaatschap).