Golfschool

Golfschool Heerenveen wordt geleid door de headpro (en PGA Professional) Tineke van der Wal. Golfschool Heerenveen is de plek om uw golfspel te verbeteren. Zo kunt u uw GVB halen bij Golfschool Heerenveen. Speciaal voor aspirant-leden heeft Golfschool Heerenveen een baanpermissiepakket samengesteld waarmee tegen een aantrekkelijke prijs het GVB gehaald kan worden.

Golfschool Heerenveen is echter ook voor de doorgewinterde golfer: u kunt natuurlijk een opfriscursus boeken om de kleine foutjes die gedurende de tijd in de swing geslopen zijn te corrigeren en te verhelpen.

Door op maat golflessen (met bijbehorende aantrekkelijke tarieven) aan te bieden zorgt Golfschool Heerenveen ervoor dat menig lid al zijn handicap heeft kunnen verlagen. Tel daarbij op dat Golfschool Heerenveen ook clinics organiseert om u in groepsverband met het golfen kennis te laten maken en u realiseert zich dat Golfschool Heerenveen een compleet aanbod aan diensten biedt op golfgebied.

Golfschool Heerenveen beschikt over een eigen website waar meer informatie te vinden is over bijvoorbeeld het baanpermissiepakket. Neem dus eens een kijkje op http://www.golfschoolheerenveen.nl.