Golfshop Heidemeer

De golfshop kunt u vinden nabij de ingang van het clubhuis. In plaats van het clubhuis in te lopen, slaat u direct linksaf en u staat in de shop. U kunt in de shop terecht voor gangbare artikelen zoals:

• logoproducten van GC Heidemeer (ballen, caps, kleding, etc.);
  • Gloves;
  • Golfballen van diverse merken;
  • Tassen;
  • Kleding (onder andere kleding van het bekende golfmerk Loudmouth!);
  • Schoenen;
  • Instructiemateriaal (boeken);
  • Cadeauartikelen;
  • Wedstrijdprijzen;
  • En nog veel meer.

Laat u niet afschrikken door de geringe grootte van de shop, het assortiment is ruim en voldoende voor elke golfer! U kunt tevens in de golfshop terecht voor reparaties aan uw grips. Wist u dat u u eigenlijk om de 40 ronden (+/- anderhalf jaar) uw grips moet vervangen om optimaal te kunnen golfen? Let op de speciale acties die in de golfshop aangeboden worden, veel voordeliger zal het niet worden om bijvoorbeeld uw grips te laten vernieuwen!

De golfshop staat onder beheer van Tineke van der Wal. Zie voor meer informatie haar eigen website op http://www.golfschoolheerenveen.nl/