Golfclinics op GC Heidemeer: leuk en leerzaam!

Wilt u iets leuks doen met familie of vrienden? Of bent u op zoek naar eens een andere (sportieve) activiteit voor uw bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest? Denk dan eens aan een golfclinic! Op golfclub Heidemeer organiseert Golfschool Heidemeer Heerenveen golfclinics voor groepen vanaf 7 personen. Ook met kleinere groepen zijn er mogelijkheden om kennis te maken met de golfsport. Golfclub Heidemeer beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten inclusief een overdekte Driving Range om lekker ballen te slaan.

Tarieven Golfclinic (groepen vanaf 7 personen):

• 1,5 uur € 20,00 p.p. (incl. BTW)
  • 2,0 uur € 25,00 p.p. (incl. BTW)
  • 2,5 uur € 30,00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,0 uur € 35,00 p.p. (incl. BTW)

Het gebruik van materiaal en ballen is bij de prijs inbegrepen. Koffie, drankjes, hapjes zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Programma van de clinic

Een golfclinic start met een demonstratie en uitleg over het golfspel en de verschillende golfmaterialen. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag onder leiding van een PGA gekwalificeerde golfprofessional. Alle slagen worden doorgenomen en geoefend: korte slagen zoals het putten en chippen en ook de lange slagen. Al naar gelang de tijd die beschikbaar is, kan ook een hole gespeeld worden op de echte golfbaan. Aan het einde van de clinic spelen we een onderlinge wedstrijd. De prijs is inbegrepen in de kosten van de clinic. Samen met u maakt zij een passend programma, zodat uw uitje gegarandeerd een succes wordt.

Golfbar Mulligan

Golfclub Heidemeer beschikt over een gezellig clubhuis met uitgebreide horeca faciliteiten. Een ontvangst met koffie en gebak of suikerbrood, maar ook een lunch of barbecue aansluitend aan de clinic behoren tot de mogelijkheden. Het team van Golfbar Mulligan bespreekt de mogelijkheden graag met u.