Alle leden van GC Heidemeer kunnen vanaf vandaag gebruik maken van de app Dimple. Dimple is dé app voor golfclubs die Proware Cloud gebruiken in hun golfvereniging. De app is geschikt voor zowel iOS apparaten (iPhone en iPad met iOS versie 7.0 of hoger) en Android apparaten (telefoons en tablets met Android versie 4.1 of hoger)! In de praktijk komt het erop neer dat de app functioneert vanaf een iPhone 4 en Android toestellen van maximaal 4 jaar oud.

Met de app heeft u niet langer onze eigen website nodig om in te kunnen loggen in Proware (om u in te schrijven voor wedstrijden, het bekijken van startlijsten, enzovoort), maar kunt u direct vanuit uw luie stoel alles wat u normaal in Proware deed regelen via de app! U hoeft dus niet langer de laptop – of erger – de PC op te starten om u bijvoorbeeld in te schrijven voor wedstrijden! Een opsomming van de mogelijkheden:

• U kunt de volledige wedstrijdkalender raadplegen;
  • U kunt van elke wedstrijd informatie bekijken;
  • U kunt zich direct inschrijven (of uitschrijven) voor wedstrijden;
  • U kunt andere leden direct inschrijven;
  • U kunt de startlijst, inschrijflijst raadplegen;
  • U kunt scorekaarten (Q kaarten of wedstrijden elders gespeeld) direct invoeren;
  • Scorekaarten gelopen in het buitenland kunt u ook direct invoeren;
  • U kunt de uitslagen van een wedstrijd bekijken (met onderscheid in bruto / netto)
  • U ontvangt nieuws vanuit de club;
  • U kunt meerronde klassementen bekijken;
  • U kunt uw eigen persoonlijke gegevens aanpassen;
  • U kunt uw eigen handicaphistorie inzien;
  • U kunt informatie omtrent andere leden opzoeken (inclusief handicaphistorie).
  • U kunt de baanstatus bekijken;

En juist omdat het een app is, biedt Dimple nieuwe mogelijkheden voor onze club. Zo ontvangt u in het geval van belangrijke mededelingen (bijvoorbeeld als een wedstrijd niet doorgaat) een notificatie (net als bij Whatsapp als u een nieuw appje ontvangt!). Dit bevordert de communicatie tussen u als lid en de club.

De app kunt u gratis downloaden in de appstore van Google en Apple. De snelste manier om de app te installeren? Ga naar www.dimplegolfapp.nl en gebruik de beide download knoppen rechtsboven om de app te installeren voor uw type apparaat.

U kunt vervolgens direct aan de slag, omdat u al een logincombinatie voor Proware hebt (dezelfde logincombinatie die u voor de website gebruikt). Gebruik deze gegevens om in te loggen op de app. Selecteer ‘GC Heidemeer’ als club waarop u in wilt loggen.

Veel plezier in het gebruik van de app!