Wat een mooie dag deze 25 juni, toch lekker weer en twee geweldige flight genoten. En ja wie mij een beetje kent weet dat ik met golfen vreselijk kan twijfelen, kan ik de bal wel goed raken, maak ik een goede swing, is mijn afstand tot de bal wel goed, enzovoort.

Gelukkig heb ik in de dagen ervoor het advies gekregen van mede golfers: Niet twijfelen, maar gewoon slaan. Je kan het best! En dat werkt…… Kennelijk kan ik het dus wel. In de eerste 9 holes heb ik dan ook een heel aantal normale ‘parretjes’ gehaald. Bij hole 10 sla ik dan toch de bal rechts af in de bomen en komt de twijfel weer. Maar daar zijn mijn Peter en Darryl die zeggen dat iedereen dat wel heeft en ik herstel me wonderlijk.
We kunnen zelfs met zijn drieën constateren op hole 13 dat we allemaal een ‘gebrek’ hebben, maar daar prima mee kunnen leven.

En lopen we binnen en gaan we kijken wat Pro Tineke heeft gedaan, de lijst ligt op tafel. Dan komt het besef bij mij pas dat mijn handicap ook nog verrekend moet worden. Tja, dan heb ik al snel veel punten op de eerste 5 hole!. Op hole 6 heb ik 4 slagen nodig gehad en Tineke 5. Met mijn handicap betekent dat 6 punten op die hole. Ik zit de eerste 9 holes te tellen en mompel iets van 25. Tegenover mij wordt opkeken. Misschien doe ik iets fout? Met hulp van de zeer ervaren golfster komen we uiteindelijk (eerst nog een missertje) op 51 punten uit.

Haha en dat blijkt dus heel veel te zijn, ik blijf nog een tijdje denken dat er misschien wel iemand met 52 punten komt maar dat is niet zo. En zo win ik een geweldig mooie Callaway Epic driver. Eigenlijk ben ik sprakeloos maar Tineke niet. Bij haar heb ik in het voorjaar mijn Callaway Rogue driver gekocht (daarom kan ik natuurlijk zover slaan) en zij weet dat mijn Rob er nog geen heeft. En zo is het. Ik heb een prachtige driver gewonnen die ik bij thuiskomst aan Rob overhandig. Zo kan hij ook gaan oefenen met heel ver En recht slaan!

Trijn Geverink Hunneman