Bekijk de aangepaste coronamaatregelen op onze speciale coronapagina

Coronamaatregelen GC Heidemeer

LAATSTE UPDATE: 12-06-2021

In het licht van het coronabeleid van de de regering en afgaande op de richtlijnen van de NGF delen we u de volgende zaken mee betreffende actuele maatregelen onze golfclub:

Coronamaatregelen:

• Neem de 1,5 meter afstand onvoorwaardelijk in acht. Op het hele terrein, ook al bent u gevaccineerd;
  • Hebt u (lichte) gezondheidsklachten: BLIJF THUIS;
  • Bent u in contact geweest met een persoon die besmet is met het virus (via contactonderzoek): BLIJF THUIS;
  • Indien u in afwachting bent van de uitslag van een afgenomen test: BLIJF THUIS;
  • Desinfecteer bij aankomst op de golfclub uw handen;
  • U boekt een starttijd als u wilt spelen, niet ter plekke, maar van tevoren via het ledensysteem of per telefoon (baaneigenaar: 06 11 34 11 82 of het clubhuis 0513 63 65 19).
  • Neem geen enkel risico, het gaat hier om de gezondheid van uzelf als ook van uw medeleden!
  • Beperk uw contacten: blijf niet hangen en ga na uw rondje gelijk naar huis;
  • Houd u aan looprichtingen die mogelijkerwijs aangegeven staan op en om het terrein;
  • Max 4 personen per flight (u kunt alleen voor drieballen reserveren vanaf heden)!
  • Oefenfaciliteiten zijn geopend. Maar houdt de 1,5 meter in de gaten.

Clubhuis:

• De horeca (golfbar Mulligan) op GC Heidemeer is open;
  • Het clubhuis / terras is conform landelijke regelgeving geopend;
    • Informeer bij golfbar Mulligan zelf omtrent openingstijden, coronaregels, etc.
  • Kleedkamers en douches zijn GEOPEND;
  • Toiletten zijn OPEN;
  • Shop OPEN. Niet meer dan 2 personen in de shop. Meer info: neem contact op met Pro Tineke;
  • Een mondkapje is verplicht in de shop of het clubhuis (toiletten).

Wedstrijden:

• Er zijn weer prijsuitreikingen mogelijk, als ook een drankje op het terras na de wedstrijd. Houd de 1,5m afstand zo goed mogelijk in de gaten!

Vlaggen en bunkerharken:

• Vanaf donderdag 17-06 mogen de vlaggen weer uit de hole gehaald worden op de green;
  • Bunkerharken worden vanaf 17-06 teruggeplaatst. Denk er dus weer om netjes de bunkers aan te harken!

Uitwisseling Emmeloord en Appelscha:

• De uitwisseling met andere golfclubs mag nog steeds;
  • Informeer van te voren met hoeveel spelers u in een flight mag spelen.
  • Echter adviseren we onze leden NIET te gaan spelen op Emmeloord of Appelscha in verband met het beperken van reisbewegingen. Het is uw eigen keus;

Greenfeespelers:

• Greenfeespelers zijn WEL welkom op GC Heidemeer;
  • Maximaal 4 personen per flight;
  • Voorafgaande reserveren via de baaneigenaar of golfbar Mulligan (baaneigenaar: 06 11 34 11 82 of het clubhuis 0513 63 65 19).

Golflessen:

• Lessen zijn toegestaan voor alle leden;
  • Maximaal 6 personen in groepjes van 2 op voldoende afstand (1.5m);
  • Lessen hebben voorrang op de bezetting van de driving range en putting green;
  • Voor de les niet in groepsverband verzamelen en na afloop ook niet;
  • Neem omtrent verdere vragen van lessen (ook voor jeugd) en clinics en bijbehorende maatregelen / vorm contact op met onze pro Tineke (tinekedegolfpro@live.nl)

Met vriendelijke groet,