Bekijk de aangepaste coronamaatregelen op onze speciale coronapagina

Coronamaatregelen GC Heidemeer

LAATSTE UPDATE: 26-02-2021

Extra mededeling: de NGF competitie van 2021 gaat NIET door! Lees hier meer op de website van de NGF.

In het licht van het coronabeleid van de de regering en afgaande op de richtlijnen van de NGF delen we u de volgende zaken mee betreffende actuele maatregelen onze golfclub:

Coronamaatregelen:

• Neem de 1,5 meter afstand onvoorwaardelijk in acht. Op het hele terrein;
  • Hebt u (lichte) gezondheidsklachten: BLIJF THUIS;
  • Bent u in contact geweest met een persoon die besmet is met het virus (via contactonderzoek): BLIJF THUIS;
  • Indien u in afwachting bent van de uitslag van een afgenomen test: BLIJF THUIS;
  • Desinfecteer bij aankomst op de golfclub uw handen;
  • U boekt een starttijd als u wilt spelen, niet ter plekke, maar van tevoren via het ledensysteem of per telefoon (baaneigenaar: 06 11 34 11 82 of het clubhuis 0513 63 65 19).
  • Neem geen enkel risico, het gaat hier om de gezondheid van uzelf als ook van uw medeleden!
  • Beperk uw contacten: blijf niet hangen en ga na uw rondje gelijk naar huis;
  • Houd u aan looprichtingen die mogelijkerwijs aangegeven staan op en om het terrein;
  • Max 2 personen per flight (u kunt alleen voor tweeballen reserveren vanaf heden)!
  • Oefenfaciliteiten zijn geopend. Maar houdt de 1,5 meter in de gaten.

Clubhuis:

• De horeca (golfbar Mulligan) op GC Heidemeer is beperkt open (enkel afhaal);
  • Kleedkamers en douches zijn GESLOTEN;
  • Toiletten zijn OPEN;
  • Shop BEPERKT OPEN, alleen op AFSPRAAK. Niet meer dan 2 personen in de shop. Meer info: neem contact op met Pro Tineke;
  • Een mondkapje is PER 1 DECEMBER verplicht in de shop of het clubhuis (toiletten).

Wedstrijden:

• ALLE Wedstrijden zijn tot en met nader nieuws AFGELAST.

Uitwisseling Emmeloord en Appelscha:

• De uitwisseling met andere golfclubs mag nog steeds (alleen Appelscha op dit moment).
  • Let op: GC Emmeloord laat op dit moment geen greenfeespelers toe vanwege de natheid en de enorme toeloop!
  • Ook hier maximaal 2 personen per flight
  • Echter adviseren we onze leden NIET te gaan spelen op Emmeloord of Appelscha in verband met het beperken van reisbewegingen. Het is uw eigen keus;

Greenfeespelers:

• Greenfeespelers zijn WEL welkom op GC Heidemeer;
  • Maximaal 2 personen per flight ook;
  • Voorafgaande reserveren via de baaneigenaar of golfbar Mulligan (baaneigenaar: 06 11 34 11 82 of het clubhuis 0513 63 65 19).

Golflessen:

• Lessen zijn toegestaan voor alle leden (ook competitieteams);
  • Maximaal 6 personen in groepjes van 2 op voldoende afstand (1.5m);
  • Lessen hebben voorrang op de bezetting van de driving range en putting green;
  • Voor de les niet in groepsverband verzamelen en na afloop ook niet;
  • Neem omtrent verderde vragen van lessen (ook voor jeugd) en clinics en bijbehorende maatregelen / vorm contact op met onze pro Tineke (tinekedegolfpro@live.nl)

Met vriendelijke groet,