Coronamaatregelen GC Heidemeer

LAATSTE UPDATE: 18-12-2021

In het licht van het coronabeleid van de de regering en afgaande op de richtlijnen van de NGF delen we u de volgende zaken mee betreffende actuele maatregelen onze golfclub:

Coronamaatregelen:

• Hebt u (lichte) gezondheidsklachten: BLIJF THUIS;
  • Bent u in contact geweest met een persoon die besmet is met het virus (via contactonderzoek): BLIJF THUIS;
  • Indien u in afwachting bent van de uitslag van een afgenomen test: BLIJF THUIS;
  • U boekt een starttijd als u wilt spelen, niet ter plekke, maar van tevoren via het ledensysteem of per telefoon (baaneigenaar: 06 11 34 11 82 of het clubhuis 0513 63 65 19).
  • Neem geen enkel risico, het gaat hier om de gezondheid van uzelf als ook van uw medeleden!

Clubhuis:

• De horeca (golfbar Mulligan) op GC Heidemeer is OPEN;
  • U dient bij binnenkomst de coronapas te tonen;
  • Het clubhuis / terras is conform landelijke regelgeving geopend;
    • Informeer bij golfbar Mulligan zelf omtrent openingstijden, coronaregels, etc.
  • Kleedkamers en douches zijn OPEN;
  • Toiletten zijn OPEN;
  • Shop OPEN.

Wedstrijden:

• Wedstrijden gaan weer als gewoon door;
  • Prijsuitreikingen mogen ook weer;

Uitwisseling Emmeloord en Appelscha:

• De uitwisseling met andere golfclubs mag nog steeds;

Greenfeespelers:

• Greenfeespelers zijn welkom op GC Heidemeer;
  • Voorafgaande reserveren via de baaneigenaar of golfbar Mulligan (baaneigenaar: 06 11 34 11 82 of het clubhuis 0513 63 65 19).

Golflessen:

• Lessen zijn toegestaan voor alle leden;
  • Lessen hebben voorrang op de bezetting van de driving range en putting green;
  • Neem omtrent verdere vragen van lessen (ook voor jeugd) en clinics en bijbehorende maatregelen / vorm contact op met onze pro Tineke (tinekedegolfpro@live.nl)

Met vriendelijke groet,