Alhoewel bijna 2 weken geleden toch zeer zeker de moeite waard: Chris Wille maakt een hole in one op hole 5. Gelukkig hebben we de foto’s nog! Dit is wat Chris er zelf over te vertellen had:

“Voor velen is 13 een ongeluksgetal, maar voor mij gaf de  13e april een waar geluksmoment. De seniorenochtend begon met een frisse noord westen wind. Ik startte in de 5e flight , samen met Jisk Kronemeijer en Fred Noordberger. De eerste hole ging belabberd, de bal werd vaak getopt. Bij de holes 3 en 4 bleef de schade gelukkig beperkt. Bij hole 5 (par 3) was het even zoeken naar de vlag. Met een ijzer 5, waar ik meestal mee afsla, en de wind mee, werd een verre slag geleverd. We zagen de bal op de green landen in de buurt van de vlag. Bij de green aangekomen vonden we 2 ballen, de mijne was daar niet bij. Het zou toch niet waar zijn! Voorzichtig naar de hole, en ja daar lag de titaniumbal glimmend als een paasei naast de vlag….een Hole in One.. niet te geloven. Een euforisch moment. Op hole 7 (par 3), waar zoon Brechtus het een keer is gelukt (onofficieel), verdween de geluksbal (helaas) in het water. Met alle spelers hebben we na afloop dit heuglijke feit, in 2011 was het voor het laatst (tijdens de Herenmiddag), met een drankje gevierd!”

Tevens meldde Jisk Kronemeijer de redactie dat er tijdens de competitie op vrijdag 14 april door een speler van de Twentsche ook een hole in one geslagen.