ln de kalender van de te spelen wedstrijden staat op 17-07-2019 de Wensink Mercedes Benz Heren Kapucijners aangegeven, starttijd 12.00 uur voor de eerste flight. lk deze flight sta ik ook opgenomen, maar om 11.55 uur was het pas mogelijk om de koffie en appeltaart te kunnen nuttigen door een omissie van de horeca?! Je kunt zeggen geen ideale start. Mijn flightgenoten Tom en Cor (zeker met de laatstgenoemde beloofd het een ronde te worden met voldoende stof tot praten), wat meestal mijn spel niet ten goede komt. Doch ik moet eerlijk zeggen het pakte heel anders uit, koffie en gebak toch op het juiste moment? prima flight genoten? Het resulteerde voor mij in ieder geval tot een goede score. Na een hapje en drankje volgde de prijsuitreiking en mocht
ik functionele (golf) prijsjes ontvangen, beschikbaar gesteld door onze sponsor Mercedes voor de hoogste score de neary en de sleary. En dus voor mij een prettige, geslaagde golfdag! Henk O