Tijdens de jubileumweek van GC Heidemeer is er geld ingezameld voor het goede doel. De vereniging kwam het verhaal van Jake Nason ter ore en besloot in actie te komen. Jake is 5 en heeft acute leukemie. Lees het verhaal van Jake:

https://www.golfclubheidemeer.nl/wp-content/uploads/2014/06/het-verhaal-van-jake.pdf

Annefrouk is de moeder van Jake. Annefrouk gaat in november de marathon te lopen in New York om geld in te zamelen voor het goede doel KiKa en probeert hiervoor zoveel mogelijk geld op te halen!

Tijdens de jubileumweek zijn wedstrijdspelers (maar ook supporters en toevallige passanten in het clubhuis) met klem (en waar nodig de nodige positieve aanmoediging natuurlijk!) tijdens de jubileumweek gevraagd een gulle donatie te doen voor dit goede doel. Op zondagmiddag 16 juni werd de laatste wedstrijd van de jubileumweek gespeeld. Na deze wedstrijd kon de collectebus die tijdens de jubileumweek speciaal in het clubhuis aanwezig was geleegd worden en de euro’s geteld.

De inzamelingsactie van GC Heidemeer heeft in totaal 2000 euro opgeleverd voor de RunForKiKa van Annefrouk. Wij zijn natuurlijk enorm trots op dit prachtige eindresultaat. Alle donateurs: hartelijk dank voor jullie bijdrage!

Door middel van RunforKiKa kunnen mensen specifiek aan Annefrouk doneren voor haar missie tegen kinderkanker. Wlt u alsnog een donatie doen of meer informatie? Dan kunt u op de volgende website terecht:

https://runforkikamarathon.nl/annefrouk-nason-new-york-2019