Bekijk de aangepaste coronamaatregelen op onze speciale coronapagina

Laatste nieuws

Helaas kan een hartstilstand iemand plotseling overkomen. Daarom is het belangrijk om altijd een AED in de buurt te hebben. Zo’n apparaat kan iemand met een hartstilstand redden door een schok te geven die het hart weer laat kloppen. Op onze vereniging is een AED aanwezig. Deze is vanaf heden naar buiten verplaatst.
De Stichting Handicart stelt leden die tijdelijk of permanent niet in staat zijn 9 of 18 holes te lopen, gebruik te maken van een handicart. Indien u hiervoor in aanmerking wilt komen kunt u bij ondergetekende (of in het clubhuis aan de bar) een formulier aanvragen en dan wordt voor u een tijdelijke of een permanente pas aangevraagd. U kunt dan tegen een kleine vergoeding ad € 4,00, toch 9 of 18 holes golfen. U heeft dan een verklaring nodig van uw huisarts of fysiotherapeut.
Alle leden van GC Heidemeer kunnen vanaf vandaag gebruik maken van de app Dimple. Dimple is dé app voor golfclubs die Proware Cloud gebruiken in hun golfvereniging. De app is geschikt voor zowel iOS apparaten (iPhone en iPad met iOS versie 7.0 of hoger) en Android apparaten (telefoons en tablets met Android versie 4.1 of hoger)! In de praktijk komt het erop neer dat de app functioneert vanaf een iPhone 4 en Android toestellen van maximaal 4 jaar oud.
Laatste nieuws ontvangen?
Bent u geen lid van GC Heidemeer, maar wilt u wel graag op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf uzelf hieronder dan in voor onze nieuwsbrief!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)