Vrijdag 2 juni was de jaarlijkse derby met Texel, dit jaar weer op golfbaan Heidemeer. En we mochten niet klagen het was een mooie dag. Bij binnenkomst stond de koffie met suikerbrood klaar en was het wachten tot we compleet waren en de uitleg van de wedstijd. De wedstrijd stond onder leiding van Wim en Simon. Na de uitleg konden we los, we speelden Texas Scramble. Ik mocht samen met Jacques spelen tegen Leo en Ad van Texel, de combi van mij en Jacques bleek goed te werken. Jacques kon beginnen met een mooie drive en vervolgens hoefde ik hem alleen nog maar bij de vlag te leggen.

Dit resulteerde in een 2e plaats met 59 punten. De prijs was een mooie pet van bmw en een schoenen tas van Callaway. De derde prijs was voor de fam Gerritsen met 60 punten. Maar dit mocht dus niet baten want de eerste prijs en tevens ook de beker ging naar TEXEL. Het was een close call maar naar lang rekenen was daar dan de teleurstelling: de beker ging weer terug naar Texel.
(65,5 om 65.0).

1 e prijs 58 Hans en Kees (Texel)
2 e prijs 59 Anne en Jacques (Heidemeer)
3 e prijs 60 Antoon en Michiel (Heidemeer)

Ook waren er nog 4 andere prijzen te verdelen:

Neary: hole 7/16 gewonnen door Cor (Heidemeer) en Jaap (Texel);
Sneary: hole 9/18 Remco (Texel) en Michiel (Heidemeer);

Toen we allemaal klaar waren kon de gezelligheid beginnen: het bier vloeide rijkelijk. Rein de visjesman van Texel had heerlijke haringen mee genomen, die smaakten heerlijk bij het goudgele sap.
Als sfeer muziek hadden we onze eigen zanger Roeof Limburg die zorgde voor een hoop gezelligheid. Ter af sluiting had Ruben een barbecue geregeld . Ik heb zelf nog even meegeholpen. We hadden het tempo er mooi in! Dit moest ook wel, want de bus naar Texel stond al weer klaar voor vertrek. Door de tijdsdruk van de bus was het dan ook ineens gebeurd en moesten de mannen tempo maken om te vertrekken. De mannen waren reeds vertrokken toen er achter de bar zomaar ineens de Wissel Beker te voorschijn kwam! Dus deze is toch in op Heidemeer gebleven…

Wim En Simon bedankt voor deze super dag. Ook de sponoren bedankt voor alle mooie prijzen. En aan alle deelnemers die er een mooie dag van gemaakt hebben.

Anne Zwigt