Het was weer tijd voor het maandelijkse rabbit-feestje! Want zeg nou zelf, het is toch een feest om met dit prachtige weer rake klappen te slaan op de golfbaan. Ik had de vrijdagavond ervoor ook een niet nader te noemen feestelijk aantal biertjes op, waardoor de scherpte van ver moest komen. In de flight met Hilly en Harold en met Gerard als mentor erbij was de sfeer gezellig!

We begonnen eigenlijk alle drie gelijkmatig en zonder strepen. Voor mij 1 punt op hole 1, en daarna een flink aantal holes met 3 punten. Helaas nog wel wat puntjes laten liggen bij het putten. Eindigend met een score van 23 in de een-na-laatste flight hoefden we niet lang te wachten op het verlossende woord van de commissie: mijn ronde was goed voor de 1e prijs! Toen voelde ik natuurlijk de bui al hangen om voor de 2e keer een stukje te mogen schrijven.

Dit doe ik natuurlijk met veel plezier op mijn balkonnetje, in het zonnetje. De eervolle plek 2 werd vandaag gedeeld door Jan Nijenhuis en Rob Geverink, twee namen die volgens mij wel vaker in de eindklassering goed scoren! Harold, uit mijn flight won de neary op hole 7. De longest dames was voor Karien Huizing, netjes hoor, meteen een prijs in haar eerste deelname. En bij de heren ging hij naar Theo Holwerda. Dirk Fleur kon een mooie birdie in zijn prijzenkast bij zetten, ik hoop dat ie thuis genoeg vogelzaad heeft! Met nog 3 wedstrijden te gaan dit seizoen, zijn er dus nog 3 kansen om een hattrick te maken, daar ga ik uiteraard voor! Achteraf hebben we nog een geweldige foto gemaakt, die natuurlijk zal verschijnen op de social media en massaal gedeeld mag worden ter promotie van deze leuke competitie!

Tot in september,
Bart van der (kannognietzogoed-)Putten

Bekijk ook zijn Facebook bericht: https://www.facebook.com/bart.vanderputten.5/posts/10213903284766497

De mentoren van dienst op deze prachtige zaterdag: